FÖRBUNDSINFO  
Aktuellt

Om förbundet

Fiskevattenägarna Dalarna-Gävleborg är en organisation för fiskevårdsområdesföreningarna och de som äger fiske i Dalarnas och Gävleborgs län. Fiskevattenägarna besitter en resurs som rätt nyttjad kan skapa arbetsmöjligheter på lands-bygden och ekonomisk avkastning på naturvårds-arbete. Den här hemsidan syftar till att dels hjälpa fiskerättsägarna med den informationen de behöver, men även så syftar sidan till att hjälpa er som vill fiska att hitta just det ni är ute efter. Och vi fiskevattenägare i Dalarna och Gävleborg har möjligheten att förse er med det ni vill ha. Inom vårt område finns allt från fjällvatten till kuststräckor och allt som ligger däremellan. Det finns i vårt område vatten med öring, röding, gädda, gös och abborre, men även med brax, sutare, mört och annat som kan passa varje specialiserad sportfiskare. Klicka er bara vidare in så skall ni hitta något som passar er!

Förbundets syfte

Syftet med fiskevattenägarna är att att arbeta för fiskevattenägarnas gemensamma intressen, vilket gör att vi arbetar med naringspolitisk bevakning, vi hjälper fiskevattenägare med juridiska frågor och vi likaså kan vi bistå med kompetens kring fiskevård.

Medlemsskap i förbundet

Medlem kan fiskevattenägare och deras organisationer bli, men även andra som stödjer förbundets syften kan bli medlemmar. Våra medlemmar består främst av fiskevårdsområdesföreningar, enskila fiskerättsägare, företag och kommuner.

Bli medlem>

Kontakta förbundet

Fiskevattenägarna Dalarna-Gävleborg
c/o Benny Bohlin
Norrsundsvägen 5
81793 HAMRÅNGEFJÄRDEN

Tel: 0297-201 00, 070-677 35 36
E-post: benny.bohlin(a)fiskevattenagarna.se